Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РУСКИОТ „БИЛТЕН ЗА ТУРИЗАМ И КУЛТУРА“ ПИШУВА ЗА ОХРИД
Untitled Document

Промотивните активности на општина Охрид за позиционирање на Градот на мапата на атрактивни туристички дестинации беа проследни и од рускиот Билтен за туризам и култура.  Пишувајќи за убавините на Охрид  и осврнувајќи се на традицијата, културата и историјата интернет сајтот "Ведомости туризма и культуры" успешно ја доловува  вистинската понуда за посетителите.

(Линк до веб страницата)

Маркетинг кампањата која Општина Охрид  континуирано ја реализир резултира со објави, репортажи и натписи во над 200 светски реномирани медиуми, телевизиски куќи, магазини, портали и сл.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1365  пати
Објавено на: 12.04.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©