Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ РАСЧИСТУВАА РЕЧНИТЕ КОРИТА
Untitled Document

Локалната самоуправа во соработка со јавното претпријатие “Охридски комуналец” и претпријатието “Трансрсиф” од Делогожда, денес, започна акција за расчистување на речните корита. Со акцијата беа опфатени реките “Грашница” по целата должина и реката “Сушица” по целата дожина, додека на реката “Коселска” се расчистуваше еден дел.

Прочитано:  395  пати
Објавено на: 07.09.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©