Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СРЕДБА НА ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ЕВРОПСКАТА УНИЈА СО НЕВЛАДИНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ОХРИД
Untitled Document

Делегацијата на Европската Унија во Скопје, ги поканува претставниците на невладиниот и граѓански сектор од Охрид на консултативна средба со раководителот на Секторот за соработка, Никола Бертолини.

На средбата ќе се разговара за развојот на граѓанското општетство и актуелни прашања кои ги третираат граѓанските организации од регионот. Средбата ќе се одржи на 24  јули 2018 од 15:00 до 16:00 часот во просториите на Општина Охрид.

Попрецизни информации за средбата можат да се добијат во Секторот за ТЛЕР или на тел: 046/ 262-492 и 262-493 лок.166.

Прочитано:  446  пати
Објавено на: 19.07.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©