Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
БОГАТ АСОРТИМАН НА САДЕН МАТЕРИЈАЛ ВО РАСАДНИКОТ НА ЈП „ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ“
Untitled Document

Пролетта е период кога интензивно хортикултурно се средуваат парковите и градините. Ј.П.”Охридски Комуналец” Охрид преку Секторот за паркови и зеленило врши одржување и уредување на јавните парковски површини. Исто така врши производство и продажба на украсни дрвца, грмушки и сезонско цвеќе, изработка и изведба на хортикултурни рашенија на приватни паркови и одржување на дворни места.

Повеќе...

Прочитано:  1392  пати
Објавено на: 30.03.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©