Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈП „ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ“ НА ТЕРЕН ГО РАСЧИСТУВА СНЕГОТ
Untitled Document

Екипи на ЈП „Охридски комуналец“ подготвени на терен го расчистуваат снегот за да обезбедат нормални услови за движење на автомобилите и пешаците.
Најпрвин се пристапи кон расчистување на јавните пешачки површини согласно категоризацијата и приоритет (чаршијата, стариот дел од градот, пристапни улици и степеници).
 На коловозите е делувано со абразивни средства  и расположивата механизација.  

Прочитано:  1416  пати
Објавено на: 13.02.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©