Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПОВТОРНО УНИШТЕНА УРБАНА ОПРЕМА
Untitled Document

Вандалски чин повторно резултираше со откорнати корпи за отпадоци во градскиот парк и во близина на плоштадот Крушевска Република.

Ј.П.„Охридски Комуналец„ неодамна издвои средства за набавка на нови садови за депонирање на ситен отпад со современ дизајн, а веќе истите почнаа да се уништуваат. Оштетена е корпа во близина на плоштадот Крушевска Република која насилно е откорната од своето лежиште.

Повеќе...

Прочитано:  214  пати
Објавено на: 26.11.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©