Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
НОВИ КОРПИ ЗА СИТЕН ОТПАД
Untitled Document

Денес екипите на ”Ј.П. Охридски Комуналец ” започнаа со замена на старите и дотраени корпи за ситен отпад со нови. Беа заменети 10 корпи во паркот кај градското пристаниште а во наредните денови ќе се врши замена на корпите за ситен отпад и на останатите места.

Повеќе...

Прочитано:  197  пати
Објавено на: 25.09.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©