Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЗГОЛЕМЕНИ АКТИВНОСТИ НА СЛУЖБИТЕ НА Ј.П. „ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ“
Untitled Document

Поради зголемена посетеност за време на викендот беа максимално ангажирани сите работни единици, расположливата механизација и ресурси на Ј.П. "Охридски Комуналец". Се работеше во три смени на метење, собирање и подигање отпад. Се расчистуваа локациите каде имаше зголемена посетеност на гости и фреквентните улици во центарот на градот.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1380  пати
Објавено на: 31.07.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©