Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ АСФАЛТИРААТ НЕКОЛКУ УЛИЦИ
Untitled Document

Активностите за санација и реставрација на улиците низ градот продолжуваат. Денес, во тек се активности за асфалитрање на крак од улицата „Сирма Војвода“ ,  додека на улицата „Кленоец“  се пополнуваат ударните дупки, а крак од улицата „Карпош Војвода“ е во подготвителна фаза за асфалтирање. Вакви активности ќе продолжат и во наредниот период.

 

Прочитано:  1858  пати
Објавено на: 21.05.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©