Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАЈЧИНАТА ОД САРАИШТЕ
Untitled Document

Се известуваат граѓаните сопственици на пловни објекти – кајчина, кои се лоцирани на плажата Сараиште, веднаш истите да ги отстранат. Доколку тоа не го направат во рок од три дена, локалната самоуправа ќе ги подигне, а трошоците ќе паднат на товар на сопствениците.

Прочитано:  385  пати
Објавено на: 18.07.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©