Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВЕН УВИД НА ОПШТИОТ АКТ ЗА СЕЛО ЕЛШАНИ
Untitled Document

Согласно Прирачникот за начинот на водење на постапката за донесување и изготвување на општ акт за село кое нема урбанистички план бр.24-395/1 од јануари 2019 година, Општиот акт за село Елшани и Предлог-Oдлуката ќе се  објавени на веб страната на единицата на локалната самоуправа заради овозможување на јавен увид во времетраење од 18 работни дена, односно од 06.03.2019год. заклучно со 29.03.2019 год. Во овој рок засегнатите граѓани можат да достават предлози, сугестии или приговори, по кој одлучува комисијата која ја изработува Предлог-одлуката.

Прочитано:  307  пати
Објавено на: 06.03.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©