Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ЧИСТЕШЕ О.У. „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ И НАСЕЛБА ДАЛЈАН
Untitled Document

Денес дел од екипите на Ј.П. "Охридски Комуналец" направија акција за расчистување во О.У. "Климент Охридски" во нас. "Далјан". Се чистеше расфрлан комунален отпад од околните шанкови и се косеше целиот комплекс, како и влезот и дворот пред почетокот на школската година, затоа што во летниот период дел од просторот користи шанк, друг дел се користи како плажа. Дел од екипите продолжија со расчистување и косење на улиците "Сатеска", "Трајче Трајчески", "Мичо Гилич" и "Васил Стефоски".

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1403  пати
Објавено на: 31.08.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©