Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КОМУНАЛЕЦ СЕ СПРАВУВА СО НОВИТЕ СНЕЖНИ ВРНЕЖИ
Untitled Document

Со новите снежни врнежи екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец„ уште од синоќа се мобилизираа и ангажирана е расположивата механнизација. Коловозите со специјална механизација се расчистени и посипани со абразивни средства (делувано е  во централното градско подрачје и селата според приоритет, како и познатите „црни точки„ со голема накосина каде постои опасност од излизгување на возилата).

Повеќе...

Прочитано:  1383  пати
Објавено на: 27.02.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©