Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
И З В Е С Т У В А Њ Е
Untitled Document

Се известуваат граѓаните, жители на месните заедници Свети Стефан,
Лагадин, Орман, Опеница, Долно Лакочереј, Свињишта, , Завој и Речица  дека
собирот на граѓани за избор на членови на советот на месната заедница свикан од
страна на градоначалникот на општина Охрид, се презакажува  по следниот
распоред:

Распоред за избор на членови на совет на месна заедница... (pdf)

Прочитано:  1461  пати
Објавено на: 17.01.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©