Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЗАМЕНА НА ДОТРАЕНА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА ВО ЛЕСКОЕЦ
Untitled Document

Екипите на МЈП „ Проаква“ - РЕ „ Водовод“ денес отпоцнаа со замена на стара и дотраена водоводна линија со нова, на два крака од улицата „ Илинденска“ во с. Лескоец, со што ке се подобри водоснабдуванјето на населението  и воедно ке се намалат досегасните загуби предизвикани од дотраеноста на постоечката линија. Во исто време ќе се дадат и нови приклучоци на корисниците.

Прочитано:  77  пати
Објавено на: 08.04.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©