Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!
Untitled Document

Ве известуваме дека на ден 04.06.2018 година на улицата Кеј Македонија ќе отпочнат градежни активности околу рехабилитација на истата. Поради тоа улицата ќе биде затворена за сообраќај и тоа од пресекот со ул.Мак.Просветители до пресекот со ул.Јане Сандански. Во исто време Ве замолуваме сите возила кои се паркирани на гореспоменатата улица да бидат отстранети. Градежните работи ќе се изведуваат во време од 04.06.2018-18.06.2018 година.

Прочитано:  1379  пати
Објавено на: 01.06.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©