Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ УРЕДУВА КРУЖНИОТ ТЕК НА БУЛЕВАРОТ „ ТУРИСТИЧКА“ И УЛИЦАТА „ СТИВ НАУМОВ“
Untitled Document

Јавното претпријатие „ Нискоградба“ работи на уредување на тротоарските површини и атмосферска канализација на кружниот тек на Бул. „ Туристичка“ и  улицата „ Стив Наумов“ .  Поставена е атмосферска канализација Ф-200 во должина од 45 метри  со собирни шахти, а воедно просторно се уредува  површина со бехатонска подлога  на 350 м2 .

Прочитано:  261  пати
Објавено на: 26.12.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©