Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СТОЈАНОСКИ ГО ПОСЕТИ ОУ “СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“
Untitled Document

Градоначалникот Јован Стојаноски денес го посети ОУ “Свети Климент Охридски“, каде беше запознаен со новите технолошки методи,кои се применуваат во училиштето. Директорката Наташа Танеска го запозна градоначалникот Стојаноски со Кабинетот за дефектологија и сензорната соба, кои се користат за настава за децата со посебни потреби. Градоначалникот Стојаноски направи обиколка и на Кабинетот за музичко образование, спортската сала и отвореното игралиште.

На средбата градоначалникот Стојаноски изрази подготвеност за подобрување на одредени услови во училиштето, за поуспешно спроведување на наставно образовниот процес.

Прочитано:  1538  пати
Објавено на: 08.12.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©