Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОХРИД ПРЕТСТАВЕН НА САЕМОТ ЗА ТУРИЗАМ „EXPOCITY ALBANIA“
Untitled Document

Во организација на Министерството за туризам на Р. Албанија, во Тирана се организира меѓународниот саем за туризам. Оштина Охрид во заедничка соработка со Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Р. Македонија од 06 до 08 април учествува на меѓународниот саем за туризам во EXPOCITY ALBANIA.

По промоцијата на туристичката понуда на Охрид на B2B средбите остварени голем број на работни средби со туристичките агенции и туроператори. Од страна на туроператорите од Р. Албанија, туристичката понуда на Охрид ќе биде вклучена во нивната регионална туристичка понуда.

На вториот ден продолжува промоцијата на Охрид и закажаните средби со туристичките агенции и туроператори.

Прочитано:  1879  пати
Објавено на: 07.04.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©