Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ САНИРА ОШТЕТЕНИОТ ДЕЛ ОД УЛИЦАТА „ВАНЧО НИКОЛЕСКИ“
Untitled Document

Денес, на дел од улицата „Ванчо Николески“ кој што подолг период беше оштетен започнаа активности за санација. Активностите се одвиваат на улицата “Ванчо Николески“, на потегот од Кеј “Македонија“ до пресекот со улицата “Партизанска“.
Во моментов се работи на проект за целосна нејзина реконструкција која опфаќа и обновување на тротоарите, а по изготвувањето на проектот ќе се пристапи кон нејзина целосна реконструкција.

Прочитано:  160  пати
Објавено на: 01.04.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©