Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЗАВРШИ ДЕСЕТТАТА СЕДНИЦА НА ОПШТИНА ОХРИД
Untitled Document

Советот на општина Охрид, на денешната седница ја прифати предложената програма за измена и дополнување на програмата за работа во областа на располагање на градежно земјиште во сопственост на Република Македонија на подрачјето на општина Охрид за 2018, не ја прифати Предлог-одлука за  давање согласност на одлуката за измена на статутот на ЈП „Градски гробишта“, а предлагачот ја повлече Предлог-одлука за утврдување потреба од донесување урбанистичко - планска документација,со цел вклопување на бесправно изградениот објект на КП.бр. 697/3 КО Трпејца.

Прочитано:  1452  пати
Објавено на: 08.05.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©