Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО 8.МА УРБАНА ЗАЕДНИЦА
Untitled Document

Ј.П.„Охридски Комуналец„ по сопствена иницијатива спроведе акција за чистење на површините кои не се јавни околу станбените згради во 8.ма урбана зедница . Опфатени се улиците: „Никола Карев„, „Галичица„ и ул.„АСНОМ" .

Повеќе...

Прочитано:  92  пати
Објавено на: 22.03.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©