Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАСПОРЕД ЗА СОБИРИ НА ГРАЃАНИ ВО УЗ 2018
Untitled Document
За повеќе информации кликнете на соодветниот линк (pdf doc.)
 1. Собирот на граѓани ќе се одржи на 05.02.2018 година со почеток во 18,00 часот, во зградата на општина Охрид сала 1, за жители на урбана заедница 1“ Стар Град“,
  Собирот на граѓани ќе се одржи на 05.02.2018 година со почеток во 19,30 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 2 “Центар“
  ,

 2. Собирот на граѓани ќе се одржи на 06.02.2018 година со почеток во 18,00 часот, во просторија во зградата на ОУ “ Св.Климент Охридски “ -Даљан за жители на урбана заедница 4 “Воска“,
  Собирот на граѓани ќе се одржи на 06.02.2018 година со почеток во 19,30 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 3 “Кошишта“
  ,

 3. Собирот на граѓани ќе се одржи на 08.02.2018 година со почеток во 18,00 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 5 “Лескајца“,
  Собирот на граѓани ќе се одржи на 08.02.2018 година со почеток во 19,30 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 7 “7 Ноември“,


 4. Собирот на граѓани ќе се одржи на 09.02.2018 година со почеток во 18,00 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 9 “8-ми Септември“,
  Собирот на граѓани ќе се одржи на 09.02.2018 година со почеток во 19,30 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 13 “Железничка“,


 5. Собирот на граѓани ќе се одржи на 12.02.2018 година со почеток во 18,00 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 6 “Даме Груев“,
  Собирот на граѓани ќе се одржи на 12.02.2018 година со почеток во 19,30 часот, во просторија во зградата на ОУ“ Христо Узунов“ за жители на урбана заедница 10 “ Горна Влашка Маала“,


 6. Собирот на граѓани ќе се одржи на 13.02.2018 година со почеток во 18,00 часот, во зградата на оу “Христо Узунов “ за жители на урбана заедница 12 “Гоце Делчев“ и жители на месна заедница Рамне,
  Собирот на граѓани ќе се одржи на 13.02.2018 година со почеток во 19,30 часот, во зградата на домот на УЗ “Радојца Новичиќ“ на ул.“Радојца Новичиќ“ за жители на урбана заедница 14 “ Радојца Новичиќ,


 7. Собирот на граѓани ќе се одржи на 19.02.2018 година со почеток во 18,00 часот, во зградата на ОУ “Григор Прличев“ во Рача, за жители на урбана заедница 16 “Рача“ и жители на месна заедница Велестово с. Велестово;
  Собирот на граѓани ќе се одржи на 19.02.2018 година со почеток во 19,30 часот, во во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 8 “Билјанини Извори,


 8. Собирот на граѓани се презакажува за 02.03.2018 година со почеток во 18,00 часот, во зградата ОУ “Христо Узунов“ за жители на урбана заедница 11 “Видобишта“,
  Собирот на граѓани се презакажува за 02.03.2018 година со почеток во 19,30 часот, во зградата на општина Охрид сала 1 за жители на урбана заедница 15 “ 15 Корпус“,

Сектор за правни работи
Одделение за правни работи
Месна самоуправа

Прочитано:  1556  пати
Објавено на: 26.01.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©