Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЗАБРАНА ЗА СООБРАЌАЈ НА ДЕЛ ОД УЛИЦА „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“
Untitled Document

На ден 16. 12 2017 година (сабота) во период од 09-13 часот на ул. „Гоце Делчев“- потег од крстосницата  помеѓу ул „Абас Емин“ и ул. „Гоце Делчев“ до крстосницата помеѓу ул„Гоце Делчев“и ул. „Пирин Планина“, ќе се изведуваат градежни работи околу санација и реконструкција на тротоарот. Поради тоа овој дел на улицата „Гоце Делчев“ ќе биде забранет за  секаков вид на сообраќај.

Надлежните општински служби, на крстосницата помеѓу ул „Абас Емин“ и ул„Гоце Делчев“ ќе постават  соодветна сообраќајна сигнализација.

Прочитано:  1393  пати
Објавено на: 15.12.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©