Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКТИВИРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ГРИЖА КОН ЖИВОТНАТА СРЕДИНА
Untitled Document

Општина Охрид започна со имплементација на проектот АКТ  „Активирање на граѓаните за грижа кон животната средина“, финансиран од страна на РЕЦ- Регионален еколошки центар за централна и источна Европа, а прва активност е анкетата „ Вашето мислење значи“ . Анкетата ќе се одвива утре, 06.06.2017 г. (вторник) на плоштадот Крушевска Република во времето од 12 до 15 часот, каде  граѓаните ќе можат преку пополнување  прашалник да го искажат своето мислење за состојбата на животната средина и придонесат кон подобрување на истата.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1383  пати
Објавено на: 05.06.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©