Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ЗАСАДУВА ЗИМСКАТА ЦВЕТНА РЕКОЛТА
Untitled Document

Екипите на "Паркови и зеленило" започнаа со засадување на цветниот саден материјал кој ќе ги разубавува парковите во Охрид во зимскиот период, се до пролетта. Денес се засадуваа садници од видот Виола (очиња) на кружниот тек кај Охридска банка, додека на улицата "Аџи Мустафа" покрај новоизградениот тротоар се започна хортикултурно уредување.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1341  пати
Објавено на: 23.11.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©