Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПОДГОТОВКИ ЗА ЗИМСКИ УСЛОВИ ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ
Untitled Document

Согласно задолженијата кои ги има Ј.П.„Охридски комуналец„ по „Програмата за зимско одржување на територијата на општина Охрид", екипирани се сите дежурни служби, механизација, набавени се абразивни средства и дефинирани се улиците по кои ќе се делува според приоритет. Заради специфичноста на теренот во стариот дел од градот на одредени пунктови се депонирани абразивни средства (50тина вреќи со сол).

Поевќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1317  пати
Објавено на: 25.11.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©