Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИСЧИСТЕНО КОРИТОТО НА РЕКАТА ВО НАСЕЛБА РАЧА
Untitled Document

Согласно програмата за чистење на реки и речни корита на Ј.П. “Охридски Комуналец”, покрај тековните работи на “Јавна хигиена”, ангажирани беа 3ца работници кои го исчистија коритото на реката во населбата “Рача” од најгорниот дел се до самото езеро. Собрани беа 20тина вреќи на комунален отпад, пластични шишиња и зелен отпад, расфрлани во коритото од околните куќи.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1362  пати
Објавено на: 22.02.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©