Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
БАКРАЧЕСКИ НА СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ ОД УЗ ВОСКА
Untitled Document

Како добра практика за подобра комуникација со граѓаните, која градоначалникот Никола Бакрачески ја применува од неговото доаѓање за градоначалник, денес, оствари средба со жителите на Урбаната заедница Воска.

Ваквите средби претставуваат извор на идеи и проекти кои се од круцијално значење за жителите, како и можни решенија за нивните проблеми од секојдневието. На ваквите средби покрај градоначалникот и неговиот тим од Локалната самоуправа, присуствуваат и сите директори од Јавните претпријатија кои произлегуваат од Локалната самоуправа.
Овај начин на работа на градоначалникот придонесува за реализација на приоритетните проектите, како и за побрзо и поефикасно решавање на проблемите на жителите.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1315  пати
Објавено на: 09.04.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©