Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВНА РАСПРАВА ЗА ФИСКАЛНАТА СТРАТЕГИЈА И РАЗВОЈНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА 2016 ГОДИНА
Untitled Document

На 16.12.2015 година (среда) со почеток во 12 часот, во големата сала на општина Охрид, ќе се одржи јавна расправа по нацрт- фискалната стратегија и развојните програми на општина Охрид за 2016 година.
На јавната расправа по фискалната стратегија, која е достапна на официјалната општинска веб- страница, можат да учествуваат заинтересирани граѓани, правни лица, здруженија на граѓани и институции.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1324  пати
Објавено на: 11.12.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©