Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈП „НИСКОГРАДБА“ СО АКТИВНОСТИ КАЈ МУЗИЧКОТО УЧИЛИШТЕ
Untitled Document

Екипи на ЈП „Нискоградба“ задолжени за одржување на канализација и канализациони системи, денес врши чистење и профилактика на цевките за одведување на отпадни води на ул. Богомилска. Градежната оператива на јавното претпријатие работи на поплочување на тротоар на ул. „Никола Карев“ кај Музичкото училиште и работи на пуштање на нова линија за одведување на отпадни и атмосферски води на новата пешачка патека.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1329  пати
Објавено на: 11.03.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©