Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ДА СЕ ОТСТРАНАТ ПЛОВНИТЕ ОБЈЕКТИ КАЈ КАНАЛОТ „СТУДЕНЧИШТА“
Untitled Document

Заради непречено одвивање на градежни работи на пешачакта и велосипедската патека која што се протега од Билјанини извори долж каналот Студенчишта, потребно е сопствениците на пловните објекти кои се наоѓаат на патеката и во каналот од страната каде што се изведуваат градежните активности, да бидат отстранети.

Општина Охрид ги известува сопствениците на пловните објекти веднаш да ги дислоцираат. Доколку сопствениците тоа не го направат, пловните објекти, ќе бидат дислоцирани, а трошоците ќе паднат на терет на сопствениците.   

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1358  пати
Објавено на: 03.07.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©