Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЦВЕТНИ БАЛКОНИ-ЦВЕТЕН ОХРИД
Untitled Document

Општина Охрид традиционално и годинава ќе го реализира проектот „Цветни балкони - Цветен Охрид “

Во рамките на овој проект ќе бидат поделени 500 жардиниери со саксиско цвеќе на жителите кои живеат на  улиците: „Железничка“, „Прилепска“, „Винковачка“, „Будва“ и „Кленоец“.

Акцијата ќе се реализира на 6 и 7 јуни( вторник и среда) 2017г.

Граѓаните од гореспоменатите улици кои се заинтересирани за  жардиниери со
цвеќе истото ќе можат да го подигнат во расадникот на ЈП Комуналец на  6 и 7 јуни (вторник и среда)  2017 г. од 9 до 13 часот, а со себе да носат лични документи за идентификација од кои ќе биде видлива адресата на живеење.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1389  пати
Објавено на: 01.06.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©