Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ПОДИГА ЗЕЛЕН ОТПАД ВО У.З. РАДОЈЦА НОВИЧИЌ
Untitled Document

Екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец„ започнаа со акција за подигање на зелен отпад во У.з.14„Радојца Новичиќ„ . Со акцијата е опфатено поширокото подрачје на оваа урбана зедница и заради обемноста акцијата за подигање на   зелениот отпад од уредување на градини и дворови ќе трае и во наредните денови.

Повеќе...

Прочитано:  178  пати
Објавено на: 16.11.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©