Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА
Untitled Document

Општина  Охрид за потребите на проектот : „ Поддршка на прекугранично претприемништво / Транснационално бизнис консултантство“ ,  акроним на проектот  SCBE/TBC,  финансиран од 3- от повик на проектни предлози од ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција 2007-2013,   објавува повторен  јавен повик за пополнување на работната  позиција , проект администратор.

Јавен повик SCBE-TBC_PC1_PT_1_2_1-2

Public call SCBE_TBC _ PC3_PT_1_2_1_2

 

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1394  пати
Објавено на: 20.09.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©