Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОГРАМАТА ЗА ЗИМСКО ОДРЖУВАЊЕ
Untitled Document

Согласно законските обврски кои ги има Ј.П.„Охридски Комуналец„ околу одржувањето на јавните површини во зимски услови, започнаа подготовките и реализација на  „Програмата за зимско одржување на територијата на општина Охрид”. Екипирани се сите дежурни служби, механизација, набавени се абразивни средства и дефинирани се улиците по кои ќе се делува според приоритет.

Повеќе...

Прочитано:  169  пати
Објавено на: 16.11.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©