Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОХРИДСКИТЕ УЛИЦИ ЌЕ СЕ РАЗУБАВУВААТ СО ЦВЕЌЕ
Untitled Document

Во рамките на реализацијата на годишната програма, Одделението за заштита и влијание врз животната средина, ќе го спроведе проектот -  „ЦВЕТНИ БАЛКОНИ – ЦВЕТЕН ОХРИД “. За таа цел, на 09 февруари во 17 часот во големата сала на општина Охрид, ќе се организира средба со жителите на улиците: Цар Самоил, Коста Абраш и Кузман Капидан. Се молат граѓаните од споменатите улици да присуствуваат на закажаната средба и со свои предлози да учествуваат во успешно спроведување на  проектот.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1316  пати
Објавено на: 05.02.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©