Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
НОВА ФЕКАЛНА КАНАЛИЗАЦИЈА НА КРАК ОД „ СТИВ НАУМОВ“
Untitled Document

Екипи на ЈП „Нискоградба“ започнаа градежни активности за  изведба на фекална канализација на крак од улицата ’’Стив Наумов’’. Ќе се поставуваат цевки со дијаметар Ф 200 и ќе се врши преприклучување на објектите на мрежата на потегот на кој се изведуваат активностите.
Јавното претпријатие продолжува континуирано да работи  кон подобрување на системот за одведување на отпадни води и подобрување на квалитетот на живеење на граѓаните на Охрид.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1321  пати
Објавено на: 05.11.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©