Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИМЕНУВАЊЕ НА ПЛОШТАДИ И ПРЕИМЕНУВАЊЕ НА УЛИЦИ
Untitled Document

Градоначалникот на општина Охрид Никола Бакрачески јавно ги повикува сите физички и правни лица да дадат свои предлози, идеи и сугестии за именување на следниве локации: мал плоштад кај поранешна библиотека, плоштад кај мини - маркет, Булевар Туристичка и Улица Железничка.


Граѓаните и правните лица своите предлози можат да ги испратат преку архивата на општина Охрид во затворен плик адресиран до Градоначалникот или на следнава електронска пошта gradonacalnik@ohrid.gov.mk. Рокот за доставување е десет дена од денот на објавата.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1363  пати
Објавено на: 22.06.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©