Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК НА ОПШТИНСКИОТ ШТАБ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ
Untitled Document

Општинскиот штаб за заштита и спасување, денеска одржа координативен состанок, на кој се расправаше за подготовките за навремена  реакција во случај на елементарни непогоди. На состанокот стана збор за преземањата во случај на поплави и поголеми снежни врнежи во есенскиот и зимскиот период, а беа оценети  и активностите на надлежните институции од оваа област,  во текот на летните месеци.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1318  пати
Објавено на: 06.10.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©