Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ВО ПЕТОК СОБИР НА ГРАЃАНИ НА УРБАНА ЗАЕДНИЦА „8-МИ СЕПТЕМВРИ“
Untitled Document

Советот  на урбана заедница 9 „8-ми Септември“ во петок (15.02 2018г) со почеток во 20 часот  ќе одржи собир на граѓани во месната канцеларија. На средбата  ќе се изврши избор  на членови на Советот.

Се покануваат сите охриѓани од оваа урбана заедница да бидат дел од случувањето.  
Советот на облиците на месната самоуправа е составен од три до седум членови. Мандатот на членовите на советот трае четири години.

Прочитано:  140  пати
Објавено на: 12.02.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©