Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ УРЕДУВА КРСТОСНИЦАТА КАЈ ГИМНАЗИЈА
Untitled Document

Jавните претпријатија  „Нискоградба“ и “Водовод“работaт  на   поставување подземни инсталации на пресекот на булевар „Туристичка“со улица  „Јане Сандански“ каде се гради кружен тек . Со  изградбата  на атмосферската  канализација и  новата  водоводна линија  ќе бидат исфрлени од употреба старите азбест  цементни  цевководи.
Активностите на охридските јавни претпријатија на оваа крстосница се најобемни досега и се очекува истите да завршат на  почетокот на месец март по што ќе биде воведен во работа изведувачот на градежните работи.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1328  пати
Објавено на: 17.02.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©