Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
САНАЦИЈА НА ПОТПОРЕН ЅИД КАЈ ОУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“
Untitled Document

Градежни работи за санација на потпорен ѕид, денес, се одвиваат во ОУ „Св. Климент Охридски“. Поради надворешните временски влијанија, ѕидот беше значително оштетен и претставуваше опасност за децата.

Градежните работи ги изведува „Бокоп – Струга“, а вредноста изнесува 225.114,00 денари.

Прочитано:  245  пати
Објавено на: 08.02.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©