Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ВО ВЕЛГОШТИ СЕ ПРОШИРУВА КАНАЛИЗАЦИОНАТА МРЕЖА
Untitled Document

Екипа на Јавното претпријатие „Нискоградба“ изведува градежна активност во с.Велгошти, изведба на улична канализациона мрежа. Со овој зафат приклучок во канализационата мрежа ќе добијат неколку семејства со што трајно се решава проблемот на одведување на отпадните води, кое пак од друга страна придонесува за зачувување на здрава животна средина. Одговорните во Нискоградба остануваат на заложбата да секаде каде што има минимални  услови се прават напори  за приклучување во канализационата мрежа    

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1324  пати
Објавено на: 09.11.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©