Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ВОНРЕДНИ АКТИВНОСТИ НА ЈП „ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ“ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ОХРИД
Untitled Document

Согласно агендата на празнувања и активности кои ги организира локалната самоуправа за 7 Ноември- Денот на ослободувањето на Охрид, Ј.П.„Охридски Комуналец„ превзеде вонредни активности за поголем степен на јавна чистота и јавно зеленило на следните локации: Спомен-паркот на револуцијата, спомен-обележјето на Јасна Ристеска во с.Рамне,   спомен-обележјата  кај Основниот суд-Охрид, градскиот парк и средното стручно училиште „Св.Кирил и Методиј„.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1319  пати
Објавено на: 06.11.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©