Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
УРЕДЕНА ДВОРНАТА ПОВРШИНА ОД ПОРАНЕШНАТА КАСАРНА
Untitled Document

По налог на локалната самоуправа екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец„ изминатиов месец беа ангажирани во расчистување на просторот на поранешната касарна „Генерал Михајло Апостолски„.  Се уредуваше дворната површина од касарната, пристапните патеки, полигонот и целиот реон со кој касарната граничи.

Повеќе...

Прочитано:  150  пати
Објавено на: 15.03.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©