Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ПОСТАВУВА АТМОСФЕРСКА МРЕЖА НА НОВИОТ КРУЖЕН ТЕК
Untitled Document

Јавното претпријатие „Нискоградба“, на „Булевар Туристичка“ и ул. „Стив Наумов“, започна со поставување на цевководи за спроведување на атмосферските води во шахтите, приклучок и тампонирање на улицата. Активностите претставуваат подготовка за отпочнување на градежните зафати на новиот кружен тек кој ќе се изведува на тој потег. Со изградбата на ова сообраќајно решение значително ќе се олесни движењето на сите учесници во сообраќајот и ќе се зголеми нивната безбедност.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1315  пати
Објавено на: 06.10.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©