Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ РЕКОНСТРУИРААТ УЛИЦИТЕ ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ОХРИД
Untitled Document

Согласно програмата на Секторот за комунален развој, сообраќај и патишта, деновиве започна реконструкција на улицата „ Коста Абраш“. Поради изведувањето на градежните работи улицата времено е затворена за сообраќај.
Претходно беа  реконструирани улиците „ Кузман Капидан“, „ Ангел Маринчев“ и „ Кочо Рацин“ .Градежните работи ги изведува фирмата  „Бокоп“ , која по завршувањето на реконструкцијата на  „ Коста Абраш“ ќе продолжи со работа на другите планирани улици.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1366  пати
Објавено на: 21.10.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©