Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ЧИСТИ УЗ “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“
Untitled Document

Екипи  на “Услужна хигиена” при ЈП “Охридски комуналец“ денес  спроведуваат акција за генерално чистење на УЗ 12 ”Гоце Делчев” позната како населба  Бараки. Бидејќи сообраќајниците во  ова населено место  се вклучени во поприоритетните улици кои се одржуваат со Програмата за зимско одржување на територијата на општина Охрид за 2014/2015 година,  темелно се метат јавните површини од наноси од песок и земја и се расчистува расфрланиот отпад. (повеќе)

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1321  пати
Објавено на: 25.02.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©