Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОБУКА НА ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ
Untitled Document

Фондот за иновации и технолошки развој, во четврток, на 10 октомври 2015 година, во големата сала на Општина Охрид, со почеток во 10 часот, ќе одржи обука. На обуката ќе има презентации за анализа на ризиците,пазарниот потенцијал, финансиска проекција и заштита на правата од интелектуална сопственост.

Обуката е наменета за претставници на микро, мали и средни претпријатија и установи кои вршат научно-истражувачка или високообразовна дејност и студенти со иновативни идеи, а на англиски јазик ќе ја држи Питер Моѓуроши, оперативен советник за работењето на Фондот за иновации и технолошки развој.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1360  пати
Објавено на: 07.09.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©